onsdag 31 juli 2013

I'm back

Hittade en skojsig bild på FB som får bli mitt första inlägget efter en fantastisk semester på Åland. Bilder kommer senare.


torsdag 25 juli 2013

Bloggpaus

Nu tar jag en liten Bloggpaus. Under min paus som jag ska tillbringa på Åland ska jag ägna dagarna åt sol å bad, shopping och ladda batterierna.


onsdag 24 juli 2013

Avrapportering Dygnsmätningen

Mycket avrapportering blir det i kväll.
Fick svar från min läkare som sa att jag ska öka doseringen på min medicin. Läkaren upptäckte även att jag hade ett litet blåsljud på hjärtat som jag ska kolla genom ultraljudsundersökning. Är inte orolig eftersom det är ganska vanligt och i det flesta fall ofarligt.


Avrapportering Squat-utmaningen

Sååådärjaaaa, nu har jag klarat av Squat-utmaningen. Det blev totalt 3525 squats på 30 dagar.


Fyndat

Igår när det var trist väder så shoppade jag lite bl.a. köpte jag mig en ny bikini (igen). Hur billigt kan det bli egentligen, betalde 125:- för denna på rean. Det är såååå svårt att låta bli att shoppa när det är få billigt. För 2 veckor sedan köpte jag mig ett par nya stövlat för 599:-, ordinarie var 1999:-. Säger som Lotta Man kan tjäna ;)
Ha det gott, nu ska jag fortsätta njuta av solen. 


tisdag 23 juli 2013

Varmkorvens dag

Idag poppade en ny (för mig iaf) temadag nämligen Varmkorvens dag. När jag letade information och bilder ramlade jag över en hyllning till korven som allas vår Monstermalla skrev redan maj 2009. Glöm inte att klicka vidare i länken, den är så himla rolig.

Ikeakorven gillar jag bäst

söndag 21 juli 2013

Det gör ont med kärlek

Kärleken till Djurgården kan göra ont ibland som idag t ex när Rasmus stod på en bänk gör att sjunga högst på En Arena. Bänkarna håller inte för Djurgårdens tunga grabbar så bänken brakade och Rasmus föll och skar upp ryggen på trasigt glas. Omplåstring av sjukvårdarna på Tele2 Arenan och efter matchen var set dags att sy ihop såret. Stort tack till Sjukvårdarna på tele2 Arena  och personalen på Närakuten vid Gullmarsplan. 

lördag 20 juli 2013

Aktiv dag

Idag har jag hjälpt till att komplettera en affärsplan till en vän som ska starta eget. Sedan blev det en tripp till Söder där vi tittade på Bajare och åt en fantastisk god middag på Axela. 
Ett reklamflyg snurrade på söder med följande budskap ;)



fredag 19 juli 2013

Häger

Ikväll promenerade vi ner till Fatburen Pub i Huddinge Centrum. I Fullersta Parken stötte vi på en Häger. Det var första gången jag sett en Häger i Stockholm. 


24 timmars mätning

Fick en blodtrycksmätare installerad som ska mäta mitt tryck under 24 timmar. Den mäter trycket var 20:e minut och då ska jag ha armen hängandes livlös och sedan skriva vad jag gör. Spännande eller hur?! 



Blodtrycket spökar

Jahaaaa, då sitter jag här igen i vårdcentralens fula korridorer. Mitt blodtryck spökar, både över och undertryck är för högt. Är nog den enda människan som går ner i vikt och tränar som blodtrycket ökar på. 


torsdag 18 juli 2013

Smartson

Jag är testperson hos Smartson och nu ska jag "testläsa" 3 nr av Femina. Fick första numret igår och har nu läst/tittat. Jag har aldrig läst Femina tidigare men det är en tidning helt i min smak. Gillade allt i Femina, är de övrig lika bra så kommer Femina gå en ny läsare.  

onsdag 17 juli 2013

Ny tuff utmaning

Hittade en ny utmaning hos Linda som skriver i Modern Moms Komiform-bloggen, startar den 25:e då Squat-utmaningen är slut. Den här utmaningen kommer att bli sjukt tuff, så jag hoppas verkligen att jag inte bryter.


tisdag 16 juli 2013

Sista dagen i Malmö

Idag har vi kutat runt på 3 museum i Malmö och lärt oss en massa nya saker. 
Just nu är vi på väg hem och har 3 timmar kvar. 


måndag 15 juli 2013

Eget SPA

Efter ha gjort Malmö under 9 timmar så är jag rätt mör. Hotellet har inget SPA, så då får man göra sitt eget SPA ;)

Malmö

Fikapaus innan bad. 

torsdag 11 juli 2013

Semester

Sitter just nu och väntar på Cee, ska starta upp min semester med ett Cirkelpass. Imorgon åker jag och Dee till Köpenhamn där vi  ska roa oss till på söndag, sedan ska Malmö få äran att ha oss i stan i 2 dygn ;)


onsdag 10 juli 2013

Alltid oavsett

DIF har i samarbete med Grebbestad Bryggeri tagit fram Djurgårdsölen "Alltid oavsett" (ett ljust lager 5,0%)
Grebbestad Bryggeri är Sveriges äldsta Microbryggeri. Lanseringen sker på Restaurangen En Arena första  hemmamatchen på Nya arenan den 21 juli. 5kr per såld flaska går oavkortat till Djurgårdshjälpens aktuella insamling.  Gissa vem som kommer att hänga på låset? ;) Måste även kolla med Apoteket Huggormen ifall man kan beställa hem. 
Hur som haver så måste den vara Världens godaste öl =D

tisdag 9 juli 2013

Brunnsviken runt

Idag på lunchen åkte jag och 5 kollegor på en guidad båttur runt Brunnsviken. 
Så himla trevligt att lära sig lite mer om omgivningen kring min arbetsplats. 



söndag 7 juli 2013

Ett kort inlägg

+27,4 i skuggan och +37,3 i solen säger jag bara ÄLSKAR SOMMAREN!!!!


lördag 6 juli 2013

Internationella Kyssdagen

Idag firar vi internationella Kyssdagen som är instiftat av FN. I hela världen pågår kysstävlingar och fester. I S:t Petersburg pågår en aktion med mottot "Bättre kyssas än att röka" (me like).
Kyss på för fullt idag.

Bild hittad på Google

torsdag 4 juli 2013

Trött

Är så trött efter dagens all träning förutom mitt vanliga stillasittande arbete har jag
PWat ii 120 minuter
105 Squats
55 minuter Cirkelträning 
Blev mycket träning idag så det tog verkligen på krafterna. Imorgon blir det lite mindre träning så att jag orkar ut på bliggpromenad. 
Igår åt jag och några kollegor en fantastisk lunch på kollegans  Ms kolonilott i Albano. Hon har så himla mycket fina blommor och nedan ser ni en av de vackra pionerna. 


onsdag 3 juli 2013

Squat-utmaningen

Idag är jag inne på dag 9 och har redan avverkat dagens Squats som var 100 till antal, såååå nöjd. Är just nu på väg mot Hornstull där startens av dagens MorgonPW mot arbetet är. Träningen flyter på =)

tisdag 2 juli 2013

Saknad

Igår skulle vi fira min älskade lillasyster som skulle ha fyllt 47. Nu är det 15 månader sedan hon lämnade oss och sorgen är fortfarande lika stor.
Här kommer en sång till dig Min älskade Lillasyster.