tisdag 28 februari 2012

Såååådärjaaaa x 2

Idag var jag på säsongens viktigaste match, som mitt älskade Djurgården vann med 2-1 på straffar. Just nu befinner vi oss i ingemansland, men är säsongen inte slut ;)
Inte nog med den segern så vann jag 2 biljetter á 795:-/st till Top Gear. Jag vet knappt vad det är, men helt plötsligt har jag en massa vänner som vill befria mig från biljetterna ;)


måndag 27 februari 2012

Converse

Idag kom lilla Moa 5 veckor på besök till mitt arbete. Lilla Moa är så himla söt, sin mamma upp i dagen.
Vi hade skramlat till ett presentkort på Arnalids till Mamma E och lilla Moa fick Nallen Tryggve.
Mamma E hade virkat de sötaste coolaste Conversen till Moa, visst är de coola.

söndag 26 februari 2012

Vår hemma på Lyckogången

Denna bild tog jag hemma hos Bästa Cee i fredags innan vi åkte till Stavsjö. Snart är våren här!!!!

Vinterhelg i Stavsjö

Vinterhelgen i Stavsjö har varit kanon med nära och kära. På väg ner stannade vi till på Js tomt i Trosa Flen för att hämta vedkubbar, blev en "liten" omväg när vvi skulle vidare till Stavsjö eftersom vi letade efter väg 53 som inte fanns enligt de andra men det hävdar jag (som inte är känd som en bra kartläsare) bestämt ;)
Lördagen bestod av eldning och vedklyvning, bra väder och inte allt för kyligt.
Tack för en kanonhelg (i vanlig ordning) mina nära och kära.

fredag 24 februari 2012

Fredagsblogg

Är hemma hos min älskade syster just nu. ASIH (Avancerad Sjukvård I Hemmet) är här just nu och tar bort näringsdropp och fixar lite annat. Passar på att lägga in ett inlägg innan helgen. Kommer att befinna mig i Stavsjö hela helgen med nära och kära, så på söndag är jag tbx igen.
Önskar alla en underbar helg.

onsdag 22 februari 2012

Gamla bilder

Idag har jag påbörjat ett jättejobb att scanna in gamla bilder och måste bara dela med mig av mig själv årgång 1965.

Jag och Mamsegull


Jag med min älskade Mormor och Farmor

Jag och Mamsegull, kolla in
hennes snygga skor, mums ;)

Blogga från min Ajfån

Idag blev jag uppdaterad från en 3:a till en 4S. Hittat en massa nya bra finesser och passar på att äntligen börja blogga från luren. Hoppas att detta funkar.

Orangedagen

Igår införde min kollega Finaste M en ny temadag som uppmärksammades idag. Vi har firat den Orangedagen. Alla längtar efter våren och det är inte mycket som är så vårigt som orange eller brandgult som man sa förr. Så Orangedagen fick det bli ;)
Vi var ett gång på arbetet som firade denna dag med ett orangefärgat  klädesplagg. Till lunchen bjöd L på brandgula apelsiner och Orangina. Väntar med spänning på nästa nya Temadag ;)


tisdag 21 februari 2012

Livet är en Gåva

Den här låten har Cancerfonden delat med sig på Facebook och jag måste dela med mig den till er.
Samuel som är 19 år har skrivit Livet är en gåva som handlar om en cancersjuk person och om hur livet kan upplevas efter en cancerdiagnos.
Läs mer om Samuel på Cancerfondens blogg.
Lyssna på låten här. Jag gillade den kanonmycket.

Semlor och pannkakor

Idag är det en riktigt svulldag idag ska både semlan och pannkakan uppmärksammas på en och samma gång.
Jag äter bara locket på Semlan  (ogillar mandelmassa och grädde) och ogillar pannkakor, så hemma på min gata firas det inte. Åt 2 lock på eftermiddagsfikat, så det får räcka. Bästa kollegan H blev glad åt vårt byte överdel mot underdel ;)

måndag 20 februari 2012

Februarimåndag

Idag har det både varit mycket skratt och allvar på arbetet. Jag arbetar nog på en av Sveriges bästa arbetsplatser med de allra bästa arbetskamraterna.
Efter arbetet så var jag på ett tufft Spinningpass, så härligt att ta ut mig helt och är helt slut nu. På tal om slut, så småsneglar jag på Familjen Annorlunda och blir helt slut av att bara titta på programmet ;) Fantastiska människor med ett ton tålamod.
Ha en fantastisk måndagkväll

söndag 19 februari 2012

Fult väder

Igår kväll och inatt har det konstant regnat eller så var snöblandat, så på min gata är allt fult idag. Hela vår gång är som en isgata och alla snö från förrådstaket har rasat ner och ligger som en kompakt massa på vår gång *suckar* högt.
Ska bara dricka upp kaffet sedan ska jag ut och snygga till lite. Jag vill ha VÅR punkt nu!!!


lördag 18 februari 2012

Fotens dag

Är det något jag tycker riktigt illa om så är det fötter. Idag så är det fotens dag, så hur illa jag tycker om fötter så tänker jag ägna detta inlägg åt fotens dag.
Våra fötter beräknas att under en 70 års-period traska 4 varv runt jorden, så denna dag ska vi nog ta hand om våra fossingar lite extra.
Idag blir det ingen bild eftersom jag tycker fötter är läbbiga. Ha en underbar lördag kära vänner.

fredag 17 februari 2012

Min granne å jag

Min Granne är ju egentligen bästa Cee, men detta inlägg ska inte handla om Cee utan om en kanonbra frisörssalong i Hägerstensåsen. Jag hade bestämt mig att bli lite mörkare så jag beställde tid hos Min Granne å jag, på rekommendation av min egen bästa granne och vän Cee.
Så här blev det, kanske inte så mycket mörkare, men lite mörkare blev det iaf. Jag är såååå nöjd.

Shoppat en nödvändig grej

Hade som Nyårslöfte att jag skulle ha köpstopp 1:a kvartalet av onödiga grejer. I dag hittade jag nödvändiga saker som jag bara måste köpa: 1 BH, 3 par trosor och en vårkofta. Blev så himla glad när jag såg kofta, och det är nödvändigt att jag är glad =) Nu ska jag fortsätta med fredagsmyset.

torsdag 16 februari 2012

Award!!!

Tjohoo, va glad jag är. Har fått en Award av Bästa Maria. Tusen tack Maria, en uppskattning var precis det jag behövde just nu =)

Kureringen i bilder

Tror att det gick bra hos läkaren, har ett återbesök om 3 veckor.

Ett Cortisonstick, Ajajajajaj

Lite medicin på sticket under 3 v.
Hur kan medicin vara så här billigt?

Tennisarmbåge

Idag ska jag äntligen gå till en läkare med min armbåge som jag har haft ont i ca 18 månader. Ska bli intressant och se vad han/hon gör.
En trevlig torsdag till er alla,

onsdag 15 februari 2012

En gång i Phuket

Ikväll har jag fått skratta mycket. Var såg En gång i Phuket i kväll, filmen var underhållande och den kan jag rekommendera ifall man har min typ av humor ;)
Vill även passa på att tacka för alla kramar jag och min älskade syster fått av er alla Bloggvänner <3

måndag 13 februari 2012

Ledsen...

Fick ett negativ besked angående min älskade lillasysters cancer idag. Cellgifterna har inte bitit på hennes cancer och nu hoppas vi på den nya medicinen ska bromsa upp cancern. HATAR cancer!!!!

söndag 12 februari 2012

Helgaktiviteter

Softar i soffan efter en intensivt helg som har bestått av

  • Ispromenad med J, medan Cee och M åkte skridskor
  • Fika på Herrängens Gård
  • PW på 19000 steg in till Zinken för en liten koll på bandymatchen mellan Bajen och Gais
  • En snabb träff med Ms söner på Rosenhof
  • Hem för lite piff innan vi åkte till Porto Salvo för lördagsmys med efterföljande efterfest.
  • Frukost på Lyckogången 2
  • PW på 10000 steg till Mälarhöjden
  • Bokat biobiljetter på Heron
  • Ishockey på Falken
Jag har haft en kanonkul helg!!!!

Smarrig kanelbulle



lördag 11 februari 2012

fredag 10 februari 2012

Fredagsblogg

Softar efter ett Spinningpass med Cee och N. Förundran över hur mycket människor som tränar en fredagkväll. Igår arbetade jag på KTHs arbetsmarknadsdag och tanken var att jag skulle träna på kvällen, tyvärr så strulade logistiken så jag hann inte med någon träning. Tog en AW med Dee istället på Bishop´s Arms och det var inte något dåligt aktivtetsbyte ;)



onsdag 8 februari 2012

Onsdagspiff

Dagen har flytit på och på lunchen var jag hos Victoria på Arnalids för ögonbrynspiff. Victoria är värdsabäst på att styla ögonbryn, är alltid så nöjd när jag går därifrån. Idag så hade jag en träningsfridag så då ägnar jag kvällen åt matlagning. mäkleri (grannen ska sälja, så jag vill vara med och påverka vem som ska flytta in ;)) och en bloggpromenad.
Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll

Kvällens middag: Tacopaj från arla.se

tisdag 7 februari 2012

Träningsstim

Vilket träningsstim jag är inne i =) Igår blev det Spinning igen och idag Cirkelträning, trivs som fisken i vattnet med all träning på Huddingehallen, de har kanonbra instruktörer och en massa rolig pass. Ångrar inte en minut att jag bytte anläggning.
Idag kom min syster hem från sjukhuset och hennes inopererade Shunt verkar fungera bra, nu hoppas vi på lugn och ro så att L kan samla ny energi, så att hon är på benen igen snart.

Kettlebells-övningar ingick in Cirkelträningen

söndag 5 februari 2012

SkridskoSöndag

Skridskoåkning var rätt skoj, förutom att jag fastnade i en spricka med skridskotaggarna och slog i mina knän som numera är blåa. Efter skridskoåkningen blev det lite vila innan det var dags för ett kvällspass Spinning och Core. Rätt nöjd över denna dag.

15 år sedan sist

Cee på hal is

Skönt att ta av dem och i ett par bekväma stövlar

Ett katt bland hermelinerna eller en kanadagås bland änderna ;)

Målkalas

Härligt att få se Djurgården vinna mot Brynäs med 6-3 i utsålt Hovet (8094). Bra stämning och bra spel, vinsten firade med ett glas läskande på Greken med bästa I.
Om 25 minuter ska jag iväg med Skridskoprinsessan Cee och åka skridskor på Långsjön. För en halvtimme sedan tog jag fram mina konståkningskridskor som var fulla med spindelväv och helt stela, hoppas att de har tinat nu. Har inte åkt sedan R var liten, så detta ska bli spännande ;)
Ha en underbar söndag

Bild lånad från Hockey.se

lördag 4 februari 2012

En annorlunda hockey

Såg en rätt annorlunda hockey igår, Bajen Fans mot MB (Mälarhöjden-Bredäng). Ruskigt bra stämning på ett utsålt Hovet. Hur slutade matchen? MB vann med 1-2.


fredag 3 februari 2012

Snabbt blogginlägg

Idag ska jag arbeta på KTH Haninges arbetsmarknadsdag hela långa dagen och på kvällen ska jag - Håll i er nu - gå och se Bajen spela hockey mot MB med mina nära och kära. det är första gången i hela mitt långa liv som jag går på en match med ett "annorlunda" lag ;)
Operationen blev framflyttad idag, så snälla skänk min syster en liten tanke under förmiddagen.
Ha en underbar fredag.

torsdag 2 februari 2012

Älskade Lillasyster

Idag ska min älskade lillasyster operera in en "shunt" i buken som ska dränera bort vätskan som samlas i hennes buk. Helt otroligt vad mycket de kan göra i sjukvården. så imponerad.
Älskade Lillasyster skickar en massa Styrke-kramar som är proppfyllda med energi.

onsdag 1 februari 2012

Snökanon

Nu får det väl ändå täcka med vinter Inte nog med att det just nu är såååå kallt, så ska vi tydligen drabbas av en snökanon. Kollade med Wiki vad en snökanon är, för den enda snökanon jag känner till är den i skidbacken ;)
Snökanon är ett väderfenomen som uppkommer i kustområden tidigt? på vintern och orsakar kraftigt snöfall.
En känd snökanon drabbade Gävleområdet 1998, då det på 3 dygn föll 140 cm snö. Fy rackans om det blir så hemma på min gata!!!!