måndag 16 januari 2012

Halka

Go'morron. En ny vecka väntar med en massa utmaningar. Dagen första utmaning är att ta sig till arbetet, det är kallt -5 och de varnar för halka - Brrrrrr. Förra veckan hade vi det iskallt på arbetet, så jag ska trycka ner en extra kofta i väskan. Näe nu är det bästa att jag klär mig varmt och sätter på mig bra skor så att jag inte trillar omkull. Ha en underbar måndag kära Bloggvänner =)

10 kommentarer:

Joanna Björkqvist sa...

Här har vi ett par plusgrader ännu, men jag tycker i alla fall att det är kyligt...

Hoppas du varken halkar eller fryser under dagen! Kram!

Malla sa...

oh fan här är det bara -1! :D
ha en bra dag

Camilla sa...

Ops...ja...det är bäst att du går försiktigt!
Kram!

♥ Carina ♥ sa...

Jag kör med dubbdäck, jag menar broddar ;)
Ja, jag vet... lite tantvarning kanske men hellre tant än ett brutet ben :)
Kram och godmorgon!

Emelie - Mamman som älskar vitt sa...

Jo du minsann... :) Jotex har väldigt många fina saker, det tyckte jag inte för några år sedan när jag bodde hemma.. Då tyckte man bara de tvar tråkiga saker, men då hade dom väl inte inredning heller då var de tnog mest gardiner.

Kram!

ZtorZillen sa...

Uää..vi har också kallt här uppe. Vet inte hur kallt..men kallt å halt är det! Ta det försiktigt ute! Btw: du har fått en award av mig!

Madlar sa...

Usch, idag är ingen bra dag att vara ute på vägarna. Imorse var det -1 o halt, när jag åkte hem vid 15tiden +1 o modd. Måste tyvärr ut på vägen ikväll o då är det väl -1 o snorhalt.

Viktkamp sa...

här är det fortfarande plusgrader.. =)
Sv: Bodycombat är inte riktigt min stil ;)

Kram

Ama de casa sa...

Hoppas du höll dig på benen :-)

BP sa...

Såg dig ju på jobbet, so you made it som tur är. Läs min blogg och kolla vad jag har köpt. Troligen ingenting för dig, men helt suveränt för en gammal tant som mig som inte är så värst sugen på lårbenshalsbrott.